Bericht versturen

B6047517 het Duidelijke Dunne Gouden Gele Goud van Sm 18K van de Liefdearmband

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Luxury Brand
Certificering: Gold Diamond Certificate
Modelnummer: B6047517
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Order by WhatsApp and Email
Verpakking Details: Originele de Doos van de Merkgift Verpakking
Levertijd: 3-15 dagen
Betalingscondities: Bankoverdracht, Western Union en MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stukken/maand

Gedetailleerde informatie

Juwelentype: Armband Materiaal: 18k goud
Geslacht: Vrouwen Aangepast: Maak tot Uw Merk en Ontwerp Fijne Juwelen
Hoog licht:

B6047517 Duidelijke Gouden Armband

,

18K gele Gouden Dunne Armband

,

Armband van de Sm de Gele Gouden Liefde

Productomschrijving

Duidelijke Gouden Dunne LIEFDEarmband, het GELE GOUD van SM


Productie:
Liefdearmband, klein model, het gele goud van 18K. Verkocht met een schroevedraaier. Cartier heeft altijd tot doel om de harmonie van elke één van zijn verwezenlijkingen te perfectioneren. Wegens dit, kunnen het karaatgewicht en het aantal edelstenen lichtjes van stuk aan stuk variëren. Gelieve te aarzelen niet om ons verkoopteam te contacteren indien u om het even welke verdere informatie betreffende onze verwezenlijkingen vereist.

Ongeveer de Inzameling:

Een kind van jaren '70 New York, de LIEFDEinzameling blijft vandaag een iconisch symbool van liefde dat overeenkomst overtreedt. De schroefmotieven, de ideale ovale vorm en de onbetwistbare elegantie vestigen het stuk als leeftijdloze hulde aan hartstochtelijke Romaans. Beslagen met diamanten, nam het gele goud of goud toe: hoe ver zou u voor liefde gaan?

B6047517 het Duidelijke Dunne Gouden Gele Goud van Sm 18K van de Liefdearmband 0B6047517 het Duidelijke Dunne Gouden Gele Goud van Sm 18K van de Liefdearmband 1

Welkom u om kostbaar 18K-goud jewelrys met ons te kopen! Wij zullen u de fabrieksprijzen voor hoogte - kwaliteitsmerk jewelrys verstrekken. Onze juwelenfabriek heeft fijn vakmanschap de gouden arbeiders zelfde kwaliteit kunnen maken zoals originele merkjuwelen. De echte gouden, natuurlijke diamanten van 18K en gemstenen. Maakt de fijne het vakmanschapjuwelier van China leeftijdloze schoonheidsjuwelen voor u!

Geniet van kopend Goedkope Hoogste het Merkjuwelen Van Cleef & Arpels, Messika, Chopard van de Prijs Beste Kwaliteit van Shenzhen-Juwelenfabriek.


Vraag 1: Hoe te om uw prijs te kennen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me welk punt u langs wil kopen verzendt me beelden op whatsapp ik u de prijzen zo vlug mogelijk zal vertellen.

Vraag 2: Hoe te voor mijn orde te betalen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me uw orde ik u de puntprijs, de verschepende prijs en het originele doosprijs en totale bedrag zal vertellen. U kunt betaling door de Western Union verrichten. Wij zullen zo vlug mogelijk uw orde na verrichte betaling verwerken en verschepen.

Vraag 3: Hoe lang ik mijn orde aan Doubai de V.A.E zal ontvangen?
Antwoord: Na het bevestigen van uw betaling die wij uw orde zal beginnen te verwerken. Onze productietijd is ongeveer 10 dagen afhankelijk van de moeilijkheid van het ontwerpvakmanschap, en de het verschepen tijd is ongeveer 7-15 dagen aan de V.A.E door DHL/FedEx uitdrukkelijke verzendwijze.

Vraag 4: Maakt u voor persoonlijke koper of slechts voor groothandelaar jewellry?
Antwoord: Eigenlijk zijn veel van onze klanten persoonlijke koper. Zij kopen de fijne juwelen van het kwaliteitsmerk voor hun familie, vrienden en zelf die fabrieks van prijzen genieten. Ook heten wij juwelenverkopers welkom om met ons te werken. Wij zullen het verschepen, vrije originele dozen bevrijden als u minstens tot 3 punten kunt elke keer opdracht geven.

Vraag 5: Kunt u aangepast maakt voor mijn merk en ontwerpenjuwelen doen?

Antwoord: Ja kunnen wij u helpen aan te passen maken uw eigen merk juwelen met groothandelsprijs ontwerpen.

Vraag 6: Kan ik meer beelden van uw werk zien?
Antwoord: Zeker te verzenden gelieve verzoek naar onze Whatsapp voor meer echte die beelden van juwelen door onze fabriek worden gemaakt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn