Echte 18K Stevig Gouden Diamond Jewelry Factory. De beste van de de Juwelenfabriek van China In het groot Luxe 18K Gouden Diamond Jewelry Worldwide Shipping.

Thuis

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik steun altijd uw zaken. U altijd verstrekt de beste kwaliteitsproducten onder al mijn leveranciersfabrieken. Ik houd van werkend met u.

—— Abdullah

Ik vertrouw slechts op Fina en slechts ordejuwelen met haar. Zij is een zeer vertrouwens waardige persoon. Zij behandelt mijn goed en snelle orden overschrijdend mijn verwachting

—— Jason

Tot dusver ben ik werkelijk tevreden met hun juwelenwerk. Al fijne kwaliteitsjuwelen in echte goud en diamant. Houd doend een goed werk.

—— Najla

Ik heb hier een juwelenwinkel. Vele klanten vragen om hoogte - de juwelen van het kwaliteitsmerk. Gelukkig, heb ik het bedrijf van de juwelenwens op mijn rug.

—— Fatma

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Diamond Guide

 

De diamant is één van de meeste edelstenen in de wereld. Omdat de diamanten hardst van alle substanties op deze aarde zijn, worden zij altijd beschouwd als meest geschikte materiaal om juwelen te maken. De diamanten zijn ongelooflijk bestand tegen hitte en het krassen en kunnen slechts door een andere diamant worden opgepoetst of worden gekrast, maar een uiterst harde slag aan de gordel kan een spaander veroorzaken. Door het hebben van uw die diamant in beschermend wordt geplaatst kan plaatsen van uw diamant voor een leven intact blijven. Hun fonkeling, indien goed gegeven voor, zal onverminderd voor honderden en honderden jaren blijven.

 

In jewelry-wish.com, maken wij de diamantjuwelen met de GIA verklaarde diamanten. Wij kunnen diamantjuwelen vanaf uw speciale vereisten aanpassen. Volg hieronder de diamantgidsen om de basisdiamantkennis te kennen.

 

Hoe te om een Diamant te kopen

 

Er zijn 4 C's in mening altijd te houden wanneer het kopen van een diamant:

KARAAT – De grootte en het gewicht van een diamant worden altijd geclassificeerd door karaat en punten. Honderd punten maken omhoog één karaat. Een diamant die minder toen honderd punten weegt wordt soms geïdentificeerd in puntgrootte, bijvoorbeeld kan een .55 karaatdiamant ook als 55 puntdiamant worden getiteld. Wanneer de diamanten worden ontgonnen, zijn de grotere stenen gevonden een minder vaak toen kleinere stenen makend grotere diamanten waardevoller. Gewoonlijk, gaat de tarifering van diamanten met de karaatgrootte uit.

 

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

 

DUIDELIJKHEID – De grotere duidelijkheid van een diamant, groter zijn schittering, fonkeling, en waarde. De diamanten die perfecte duidelijkheid hebben zijn het meest gezocht en daarom zijn het duurst. De meeste diamanten hebben opneming, die krassen, spoormineralen, of een ander uiterst klein gebrek is dat van de natuurlijke schoonheid van een diamant weghaalt. Deze zogenaamde moedervlekken lijken op uiterst kleine wolken, kristallen, en/of veren. De diamanten die aangezien onberispelijk tonen geen die opneming gerangschikt zijn, deze zijn zeldzaam en zoeken wegens hun schoonheid. De diamanten met uiterst uiterst kleine opneming volgen onberispelijke diamanten in kwaliteit, omdat groter en zichtbaarder de opneming, lager de kwaliteit en zeldzaamheid, die de waarde van die diamant neer de dwingen. Het aantal, het type, de kleur, de positie, en de grootte van oppervlakte en de interne opneming beïnvloeden de waarde van de diamant. De reden voor dit die dat de grote opneming de weg van licht zijn kan onderbreken aangezien het door de steen reist, weghalend van zijn fonkeling en waarde. De classificaties zijn duidelijk als FL voor onberispelijk, ALS voor intern onberispelijk, VVS1 en VVS2 voor zeer zeer lichtjes inbegrepen, SI1 en SI2 voor lichtjes inbegrepen.


Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1

 

BESNOEIING – De besnoeiing van een diamant, of de rondheid, de diepte, de breedte, en de uniformiteit van de facetten, bepalen de schittering van een diamant. De breedte en de diepte hebben door het grootste effect op hoe lichte reizen en uitgangen een diamant in de vorm van schittering. In een diamant die gesneden te ondiep is geweest, wordt het licht verloren door de kanten veroorzakend de diamant om zijn schittering te verliezen. In een diamant die te diep wordt gesneden, zal het licht door de bodem veroorzakend donker en saai de diamant om te lijken ontsnappen. De aandelen van een diamant, specifiek de diepte in vergelijking met de diameter, en de diameter van de lijst in vergelijking met de diameter van de diamant, bepalen hoe het licht zal nadenken en binnen een diamant zal breken. Terwijl de aard de kleur duidelijk maakt, nemen de duidelijkheid, en het karaatgewicht van een diamant, het bekwame artisanaal om de binnenschoonheid van een diamant te onthullen. Wanneer een diamant goed wordt gesneden, denkt het licht van één spiegel-als facet na aan een andere en straalt door de bovenkant van de diamant uit.

 

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2

 

KLEUR – De diamanten worden gesorteerd door kleur. Het acteren aangezien een prisma, een diamant licht in een spectrum van kleuren kan verdelen en op dit licht wijzen als kleurrijke flitsen riep brand. Een ware kleurloze die steen is zeer zeldzaam en zoekt voor zijn kwaliteit. De minder kleur in een diamant, kleurrijker de brand, beter de kleurenrang. Het sorteren gaat door de brieven van het alfabet, D die de grootste kleurenkwaliteit en Z die de laagste kleurenkwaliteit zijn zijn.

 

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 3

 

Asscher sneed de besnoeiingsdiamant van Diamond Shape The „Asscher“ werd ontwikkeld in 1902 door de Asscher-Broers van Holland. Het is een gestapte vierkante besnoeiing, vaak genoemd de „vierkante gesneden smaragd“ en als een smaragdgroene besnoeiing, heeft Asscher hoeken bebouwd.

Tot voor kort, zeer weinig opslag gedragen Asscher-besnoeiingsdiamanten. Maar de Asscher-besnoeiing heeft snel populariteit bereikt aangezien het op de televisie toont Geslacht werd gekenmerkt & en de Stad en de sterren zoals Kate Hudson asscher-Besnoeiingen als verlovingsringen hebben ontvangen.

De definities zouden u moeten het weten: Gordel: Narrowband rond het breedste deel van een diamant. Diameter: De breedte van de diamant door de gordel wordt gemeten die. Lijst: Het grootste facet van een halfedelsteen. Kroon: Het hoogste gedeelte van een diamant die zich van de gordel tot de lijst uitbreiden.

 

Scherpe diamanten & Gewicht

 

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 4

 

Zorg van Diamanten

Alhoewel de diamanten voor altijd duren, moeten zij worden schoongemaakt periodiek om hun schittering te verzekeren. Een oplossing van één deelammoniak en zes delen water kan worden gebruikt om diamantjuwelen schoon te maken. Het is ook een goed idee om uw die diamanten te hebben één keer per jaar door een beroeps worden gecontroleerd te verzekeren plaatsen veilig is.

 

 

 

 

 

 

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 5

Contactgegevens
Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Fina Liang

Tel.: +86-13828708935

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)