Echte 18K Stevig Gouden Diamond Jewelry Factory. De beste van de de Juwelenfabriek van China In het groot Luxe 18K Gouden Diamond Jewelry Worldwide Shipping.

Thuis Producten18K gouden Armband

Van de Juwelenjuste un clou bracelet 18K van het luxemerk het Gouden Gele Goud

Ik steun altijd uw zaken. U altijd verstrekt de beste kwaliteitsproducten onder al mijn leveranciersfabrieken. Ik houd van werkend met u.

—— Abdullah

Ik vertrouw slechts op Fina en slechts ordejuwelen met haar. Zij is een zeer vertrouwens waardige persoon. Zij behandelt mijn goed en snelle orden overschrijdend mijn verwachting

—— Jason

Tot dusver ben ik werkelijk tevreden met hun juwelenwerk. Al fijne kwaliteitsjuwelen in echte goud en diamant. Houd doend een goed werk.

—— Najla

Ik heb hier een juwelenwinkel. Vele klanten vragen om hoogte - de juwelen van het kwaliteitsmerk. Gelukkig, heb ik het bedrijf van de juwelenwens op mijn rug.

—— Fatma

Ik ben online Chatten Nu

Van de Juwelenjuste un clou bracelet 18K van het luxemerk het Gouden Gele Goud

Luxury Brand Gold Jewelry Juste Un Clou Bracelet 18K Yellow Gold
Luxury Brand Gold Jewelry Juste Un Clou Bracelet 18K Yellow Gold

Grote Afbeelding :  Van de Juwelenjuste un clou bracelet 18K van het luxemerk het Gouden Gele Goud

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Luxury Brand
Certificering: Gold Diamond Certificate
Modelnummer: B6048217
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Order by WhatsApp and Email
Verpakking Details: Originele de Doos van de Merkgift Verpakking
Levertijd: 3-15 dagen
Betalingscondities: Bankoverdracht, Western Union en MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stukken/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Juwelentype: Armband Materiaal: 18k goud
Geslacht: Vrouwen Aangepast: Maak tot Uw Merk en Ontwerp Fijne Juwelen
Hoog licht:

Geel Gouden Juste Un Clou Bracelet

,

Het Goud van Juste Un Clou Bracelet 18K

Van de de Juwelenjuste V.N. CLOU van het luxemerk Gouden de ARMBAND GEEL GOUD

 

 

Productie:
De armband van de Justev.n. Clou, het gele goud van 18K. Cartier heeft altijd tot doel om de harmonie van elke één van zijn verwezenlijkingen te perfectioneren. Wegens dit, kunnen het karaatgewicht en het aantal edelstenen lichtjes van stuk aan stuk variëren. Gelieve te aarzelen niet om ons verkoopteam te contacteren indien u om het even welke verdere informatie betreffende onze verwezenlijkingen vereist.

 

Ongeveer de Inzameling:

Een spijker wordt juwelen. Ontworpen in jaren '70 New York, wees de eerste Juste-armband van de V.N. Clou op een wilde, freewheelende era. Gewaagd, modern, en innovatief, Juste-zijn de V.N. Clou een creatieve draai op een vertrouwd voorwerp. Deze juweleninzameling overtreft dagelijks, makend gewone uitstekend, voor hem en voor haar.

 

Van de Juwelenjuste un clou bracelet 18K van het luxemerk het Gouden Gele Goud 0

 

 

Welkom u om kostbaar 18K-goud jewelrys met ons te kopen! Wij zullen u de fabrieksprijzen voor hoogte - kwaliteitsmerk jewelrys verstrekken. Onze juwelenfabriek heeft fijn vakmanschap de gouden arbeiders zelfde kwaliteit kunnen maken zoals originele merkjuwelen. De echte gouden, natuurlijke diamanten van 18K en gemstenen. Maakt de fijne het vakmanschapjuwelier van China leeftijdloze schoonheidsjuwelen voor u!

Geniet van kopend Goedkope Hoogste het Merkjuwelen Van Cleef & Arpels, Messika, Chopard van de Prijs Beste Kwaliteit van Shenzhen-Juwelenfabriek.

 


Vraag 1: Hoe te om uw prijs te kennen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me welk punt u langs wil kopen verzendt me beelden op whatsapp ik u de prijzen zo vlug mogelijk zal vertellen.

 

Vraag 2: Hoe te voor mijn orde te betalen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me uw orde ik u de puntprijs, de verschepende prijs en het originele doosprijs en totale bedrag zal vertellen. U kunt betaling door de Western Union verrichten. Wij zullen zo vlug mogelijk uw orde na verrichte betaling verwerken en verschepen.

 

Vraag 3: Hoe lang ik mijn orde aan Doubai de V.A.E zal ontvangen?
Antwoord: Na het bevestigen van uw betaling die wij uw orde zal beginnen te verwerken. Onze productietijd is ongeveer 10 dagen afhankelijk van de moeilijkheid van het ontwerpvakmanschap, en de het verschepen tijd is ongeveer 7-15 dagen aan de V.A.E door DHL/FedEx uitdrukkelijke verzendwijze.

 

Vraag 4: Maakt u voor persoonlijke koper of slechts voor groothandelaar jewellry?
Antwoord: Eigenlijk zijn veel van onze klanten persoonlijke koper. Zij kopen de fijne juwelen van het kwaliteitsmerk voor hun familie, vrienden en zelf die fabrieks van prijzen genieten. Ook heten wij juwelenverkopers welkom om met ons te werken. Wij zullen het verschepen, vrije originele dozen bevrijden als u minstens tot 3 punten kunt elke keer opdracht geven.

 

Vraag 5: Kunt u aangepast maakt voor mijn merk en ontwerpenjuwelen doen?

Antwoord: Ja kunnen wij u helpen aan te passen maken uw eigen merk juwelen met groothandelsprijs ontwerpen.

 

Vraag 6: Kan ik meer beelden van uw werk zien?
Antwoord: Zeker te verzenden gelieve verzoek naar onze Whatsapp voor meer echte die beelden van juwelen door onze fabriek worden gemaakt.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Tel.: +8615899880163

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)