Echte 18K Stevig Gouden Diamond Jewelry Factory. De beste van de de Juwelenfabriek van China In het groot Luxe 18K Gouden Diamond Jewelry Worldwide Shipping.

Thuis Producten18K gouden Armband

Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen

Ik steun altijd uw zaken. U altijd verstrekt de beste kwaliteitsproducten onder al mijn leveranciersfabrieken. Ik houd van werkend met u.

—— Abdullah

Ik vertrouw slechts op Fina en slechts ordejuwelen met haar. Zij is een zeer vertrouwens waardige persoon. Zij behandelt mijn goed en snelle orden overschrijdend mijn verwachting

—— Jason

Tot dusver ben ik werkelijk tevreden met hun juwelenwerk. Al fijne kwaliteitsjuwelen in echte goud en diamant. Houd doend een goed werk.

—— Najla

Ik heb hier een juwelenwinkel. Vele klanten vragen om hoogte - de juwelen van het kwaliteitsmerk. Gelukkig, heb ik het bedrijf van de juwelenwens op mijn rug.

—— Fatma

Ik ben online Chatten Nu

Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen

LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men
LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men LOVE 18K Gold Bracelet Small Model 6 Diamonds For Women / Men

Grote Afbeelding :  Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Cartier
Certificering: Gold Diamond Certificate
Modelnummer: LIEFDE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Order by WhatsApp and Email
Verpakking Details: Originele de Doos van de Merkgift Verpakking
Levertijd: 3-15 dagen
Betalingscondities: Bankoverdracht, Western Union en MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stukken/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Juwelentype: armband Materiaal: 18K goud
Diamant: VERSUS G Steen: /
geslacht: Vrouwen/Mannen Aangepast: Maak tot Uw Merk en Ontwerp Fijne Juwelen
Hoog licht:

6 diamanten18k Gouden Armband

,

Vrouwen18k Gouden Armband

De Armband Kleine Model 6 Diamanten van de Cartierliefde of zonder de Gouden en Echte Diamant van Diamond Factory Make 18K

 


LIEFDEarmband, klein model, geel goud 750/1000. Verkocht met een schroevedraaier. Breedte: 3,65 mm (voor grootte 17). De iconische LIEFDEarmband is een symbool van vrij-geanimeerde LIEFDE sinds 1969 geweest. Zijn schroefmotief en beroemde sluitentechnologie zijn echt leeftijdloze ontwerphandtekeningen, terwijl zijn ovale vorm een dichte maar comfortabele pasvorm aan de pols van de drager verzekert. Het sluitmechanisme bestaat uit één enkele functionele schroef aan één kant van de armband en een scharnier op andere. Elke die LIEFDEarmband wordt verkocht met een aanpassingsschroevedraaier specifiek voor dit stuk wordt gecreeerd. Om uw geadviseerde grootte van de LIEFDEarmband te ontdekken, te bezoeken gelieve onze Armband Rangschikkend Grafiek. Voeg één centimeter aan uw grootte voor een strakke pasvorm, of twee centimeters voor een lossere pasvorm toe.

 

LIEFDEarmband, klein model, geel die goud 750/1000, met 6 diamanten wordt geplaatst die 0,15 karaat bedragen. Komt met een schroevedraaier. Breedte: 3,65 mm. Dikte: 2,05 mm (voor grootte 17). De iconische LIEFDEarmband is een symbool van vrij-geanimeerde LIEFDE sinds 1969 geweest. Zijn schroefmotief en beroemde sluitentechnologie zijn echt leeftijdloze ontwerphandtekeningen, terwijl zijn ovale vorm een dichte maar comfortabele pasvorm aan de pols van de drager verzekert. Het sluitmechanisme bestaat uit één enkele functionele schroef aan één kant van de armband en een scharnier op andere. Elke die LIEFDEarmband wordt verkocht met een aanpassingsschroevedraaier specifiek voor dit stuk wordt gecreeerd. Om uw geadviseerde grootte van de LIEFDEarmband te ontdekken, te bezoeken gelieve onze Armband Rangschikkend Grafiek. Voeg één centimeter aan uw grootte voor een strakke pasvorm, of twee centimeters voor een lossere pasvorm toe.

 

Specification:

 

Merk Cartier
Inzameling Liefdearmband
Geslacht Vrouwen/Mannen
Materiaal 18K geel goud
Diamant VERSUS G
Steen Witte Paarlemoeren
Stijl Oorringen
Aangepast Maak tot Uw Merk en Ontwerp Fijne Juwelen

 

 

 

Diamond Guide

De diamant is één van de meeste edelstenen in de wereld. Omdat de diamanten hardst van alle substanties op deze aarde zijn, worden zij altijd beschouwd als meest geschikte materiaal om juwelen te maken. De diamanten zijn ongelooflijk bestand tegen hitte en het krassen en kunnen slechts door een andere diamant worden opgepoetst of worden gekrast, maar een uiterst harde slag aan de gordel kan een spaander veroorzaken. Door het hebben van uw die diamant in beschermend wordt geplaatst kan plaatsen van uw diamant voor een leven intact blijven. Hun fonkeling, indien goed gegeven voor, zal onverminderd voor honderden en honderden jaren blijven.

 

 

In jewelry-wish.com, maken wij de diamantjuwelen met de GIA verklaarde diamanten. Wij kunnen diamantjuwelen vanaf uw speciale vereisten aanpassen. Volg hieronder de diamantgidsen om de basisdiamantkennis te kennen.

 

 

RFQ

 

 

Vraag 1: Hoe te om uw prijs te kennen?
Antwoord: Gelieve te verzenden ons een onderzoek voor onze juwelenprijzen. Het is belangrijk om ons uw e-mail en telefoonaantal te verlaten zodat kunnen wij professionele juwelenverkoop schikken om uw orde het inquirying te volgen.

 

Vraag 2: Hoe te voor mijn orde te betalen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me uw orde ik u de puntprijs, de verschepende prijs en het originele doosprijs en totale bedrag zal vertellen. U kunt betaling door Western Union of MoneyGram verrichten. Wij zullen zo vlug mogelijk uit uw orde na betaling verwerken en verschepen.

 

Vraag 3: Hoe lang het zal nemen om mijn orde in Doubai de V.A.E te ontvangen?
Antwoord: Na het bevestigen van uw betaling die wij uw orde zal beginnen te verwerken. Makend tijd 2-10 werkdagen afhankelijk van de moeilijkheid van het ontwerpvakmanschap, plus 7 dagen die tijd verschepen aan de V.A.E door aramex uitdrukkelijke verzendwijze.

 

Vraag 4: Maakt u voor persoonlijke koper of slechts voor groothandelaar jewellry?
Antwoord: Eigenlijk zijn veel van onze klanten persoonlijke koper. U kunt tot de fijne juwelen van het kwaliteitsmerk voor uw familie, vrienden en zelf aan fabrieksprijzen opdracht geven. Zelfs zal het groot zijn als u juwelenre-seller bent. Wij zullen het vrije verschepen en vrije originele merkdozen verstrekken als u tot vele punten kunt elke keer opdracht geven.

 

Vraag 5: Komt het met originele merkdoos?
Antwoord: Ja zal het met originele merkdoos komen.

 

Vraag 6: Kan ik meer beelden van uw werk zien?
Antwoord: Zeker te volgen gelieve ons op instagram Jackli3298 voor meer echte die beelden van juwelen door onze fabriek worden gemaakt.

 

Vraag 7: Kunt u aangepaste juwelen voor me maken?

Antwoord: Zeker kunnen wij hoog aangepaste juwelen voor u maken. U kunt ons uw idee vertellen en ons de ontwerpbeelden verzenden wij het dan voor u zullen maken. En het toevoegen van brieven of namen op de juwelen is volledig geen probleem.

 

Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 0Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 1Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 2Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 3Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 4Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 5Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 6Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 7Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 8Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 9Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 10Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 11Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 12Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 13Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 14Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 15Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 16Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 17Kleine Model 6 Diamanten van de LIEFDE18k de Gouden Armband voor Vrouwen/Mannen 18

Contactgegevens
Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Tel.: +8615899880163

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)