Echte 18K Stevig Gouden Diamond Jewelry Factory. De beste van de de Juwelenfabriek van China In het groot Luxe 18K Gouden Diamond Jewelry Worldwide Shipping.

Thuis Producten18K gouden Armband

1 de Parelarmband Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant van de motief Witte Moeder

Ik steun altijd uw zaken. U altijd verstrekt de beste kwaliteitsproducten onder al mijn leveranciersfabrieken. Ik houd van werkend met u.

—— Abdullah

Ik vertrouw slechts op Fina en slechts ordejuwelen met haar. Zij is een zeer vertrouwens waardige persoon. Zij behandelt mijn goed en snelle orden overschrijdend mijn verwachting

—— Jason

Tot dusver ben ik werkelijk tevreden met hun juwelenwerk. Al fijne kwaliteitsjuwelen in echte goud en diamant. Houd doend een goed werk.

—— Najla

Ik heb hier een juwelenwinkel. Vele klanten vragen om hoogte - de juwelen van het kwaliteitsmerk. Gelukkig, heb ik het bedrijf van de juwelenwens op mijn rug.

—— Fatma

Ik ben online Chatten Nu

1 de Parelarmband Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant van de motief Witte Moeder

1 Motif White Mother Pearl Bracelet Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant
1 Motif White Mother Pearl Bracelet Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant 1 Motif White Mother Pearl Bracelet Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant

Grote Afbeelding :  1 de Parelarmband Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant van de motief Witte Moeder

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Luxury Brand
Certificering: Gold Diamond Certificate
Modelnummer: 350585
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Order by WhatsApp and Email
Verpakking Details: Originele de Doos van de Merkgift Verpakking
Levertijd: 3-15 dagen
Betalingscondities: Bankoverdracht, Western Union en MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stukken/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Juwelentype: armband Materiaal: 18K goud
Geslacht: Vrouwen Aangepast: Maak tot Uw Merk en Ontwerp Fijne Juwelen
Hoog licht:

1 de Parelarmband van de motief Witte Moeder

,

Gouden de Parelarmband van de Tegenhanger Witte Moeder

Fijne Juwelendivas' DROOM 1 Motief Witte paarlemoeren Armband Rose Gold met kt 18 nam gouden tegenhanger ref. 350585 toe

 

DUIDELIJKHEID

 

 

De grotere duidelijkheid van een diamant, groter zijn schittering, fonkeling, en waarde. De diamanten die perfecte duidelijkheid hebben zijn het meest gezocht en daarom zijn het duurst. De meeste diamanten hebben opneming, die krassen, spoormineralen, of een ander uiterst klein gebrek is dat van de natuurlijke schoonheid van een diamant weghaalt. Deze zogenaamde moedervlekken lijken op uiterst kleine wolken, kristallen, en/of veren. De diamanten die aangezien onberispelijk tonen geen die opneming gerangschikt zijn, deze zijn zeldzaam en zoeken wegens hun schoonheid. De diamanten met uiterst uiterst kleine opneming volgen onberispelijke diamanten in kwaliteit, omdat groter en zichtbaarder de opneming, lager de kwaliteit en zeldzaamheid, die de waarde van die diamant neer de dwingen. Het aantal, het type, de kleur, de positie, en de grootte van oppervlakte en de interne opneming beïnvloeden de waarde van de diamant. De reden voor dit die dat de grote opneming de weg van licht zijn kan onderbreken aangezien het door de steen reist, weghalend van zijn fonkeling en waarde. De classificaties zijn duidelijk als FL voor onberispelijk, ALS voor intern onberispelijk, VVS1 en VVS2 voor zeer zeer lichtjes inbegrepen, SI1 en SI2 voor lichtjes inbegrepen.

 

 

Specification:

 

Productnaam Witte paarlemoeren Armband
Voorwaarde Nieuw
Merk Luxemerk
Geslacht Vrouwen
Hoofdkleur Rose Gold
Materiaal 18K goud
Diamant VERSUS Diamant
Steen Geen Halfedelsteen
Stijl Halsband
Aangepast Maak tot Uw Merk en Ontwerp Fijne Juwelen

 

 

RFQ

 

Vraag 1: Hoe te om uw prijs te kennen?
Antwoord: Gelieve te verzenden ons een onderzoek voor onze juwelenprijzen. Het is belangrijk om ons uw e-mail en telefoonaantal te verlaten zodat kunnen wij professionele juwelenverkoop schikken om uw orde het inquirying te volgen.

 

Vraag 2: Hoe te voor mijn orde te betalen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me uw orde ik u de puntprijs, de verschepende prijs en het originele doosprijs en totale bedrag zal vertellen. U kunt betaling door Western Union of MoneyGram verrichten. Wij zullen zo vlug mogelijk uit uw orde na betaling verwerken en verschepen.

 

Vraag 3: Hoe lang het zal nemen om mijn orde in Doubai de V.A.E te ontvangen?
Antwoord: Na het bevestigen van uw betaling die wij uw orde zal beginnen te verwerken. Makend tijd 2-10 werkdagen afhankelijk van de moeilijkheid van het ontwerpvakmanschap, plus 7 dagen die tijd verschepen aan de V.A.E door aramex uitdrukkelijke verzendwijze.

 

Vraag 4: Maakt u voor persoonlijke koper of slechts voor groothandelaar jewellry?
Antwoord: Eigenlijk zijn veel van onze klanten persoonlijke koper. U kunt tot de fijne juwelen van het kwaliteitsmerk voor uw familie, vrienden en zelf aan fabrieksprijzen opdracht geven. Zelfs zal het groot zijn als u juwelenre-seller bent. Wij zullen het vrije verschepen en vrije originele merkdozen verstrekken als u tot vele punten kunt elke keer opdracht geven.

 

Vraag 5: Komt het met originele merkdoos?
Antwoord: Ja zal het met originele merkdoos komen.

 

Vraag 6: Kan ik meer beelden van uw werk zien?
Antwoord: Zeker te volgen gelieve ons op instagram Jackli3298 voor meer echte die beelden van juwelen door onze fabriek worden gemaakt.

 

Vraag 7: Kunt u aangepaste juwelen voor me maken?

Antwoord: Zeker kunnen wij hoog aangepaste juwelen voor u maken. U kunt ons uw idee vertellen en ons de ontwerpbeelden verzenden wij het dan voor u zullen maken. En het toevoegen van brieven of namen op de juwelen is volledig geen probleem.

 

 

 

 

 

 

 

1 de Parelarmband Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant van de motief Witte Moeder 01 de Parelarmband Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant van de motief Witte Moeder 11 de Parelarmband Rose Gold With 18K Rose Gold Pendant van de motief Witte Moeder 2

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Tel.: +8615899880163

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)