Co. van de Diamantjuwelen van de Shenzhenwens Gouden, Ltd.

Maak Elke Luxe de Gouden Wens van Diamantjuwelen Waar komt!

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten18K gouden Ring

De Diamanten18k Gouden Ring van Boucheronjuwelen Mooi met Geel/Witgoud

Ik steun altijd uw zaken. U altijd verstrekt de beste kwaliteitsproducten onder al mijn leveranciersfabrieken. Ik houd van werkend met u.

—— Abdullah

Ik vertrouw slechts op Fina en slechts ordejuwelen met haar. Zij is een zeer vertrouwens waardige persoon. Zij behandelt mijn goed en snelle orden overschrijdend mijn verwachting

—— Jason

Tot dusver ben ik werkelijk tevreden met hun juwelenwerk. Al fijne kwaliteitsjuwelen in echte goud en diamant. Houd doend een goed werk.

—— Najla

Ik heb hier een juwelenwinkel. Vele klanten vragen om hoogte - de juwelen van het kwaliteitsmerk. Gelukkig, heb ik het bedrijf van de juwelenwens op mijn rug.

—— Fatma

Ik ben online Chatten Nu

De Diamanten18k Gouden Ring van Boucheronjuwelen Mooi met Geel/Witgoud

Grote Afbeelding :  De Diamanten18k Gouden Ring van Boucheronjuwelen Mooi met Geel/Witgoud

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Certificering: Jewelry Certificate

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Email, Phone Call and WhatsApp Inquiry
Verpakking Details: Originele de Doos van de Merkgift Verpakking
Levertijd: 3-12 dagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 1000 stukken/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Juwelentype: Ring Materiaal: 18K goud
Diamant: Met Diamant steen: Met Halfedelsteen
Geslacht: Vrouwen Aangepast: De steun paste Hoge Juwelen aan
Hoog licht:

gold engagement rings

,

18k wedding ring

 

Goedkope Hoogste het Merkjuwelen Chanel Piaget Prada Parijs Bvlgary LV LOUIS VUITTON van de Prijs Beste Kwaliteit van Shenzhen-Juwelenfabriek.


Contact: Hefboomli
E-mail: fantasbuy@hotmail.com
Website: http://www.fantasbuy.com
WhatsApp: +86-13500015227/+86-18718742697

 

Vraag 1: Hoe te om uw prijs te kennen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me welk punt u langs wil kopen verzendt me beelden op whatsapp ik u de prijzen zo vlug mogelijk zal vertellen.
Vraag 2: Hoe te voor mijn orde te betalen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me uw orde ik u de puntprijs, de verschepende prijs en het originele doosprijs en totale bedrag zal vertellen. U kunt betaling door de Western Union verrichten. Wij zullen zo vlug mogelijk uw orde na verrichte betaling verwerken en verschepen.
Vraag 3: Hoe lang ik mijn orde aan Doubai de V.A.E zal ontvangen?
Antwoord: Na het bevestigen van uw betaling die wij uw orde zal beginnen te verwerken. Makend tijd 2-10 werkdagen afhankelijk van de moeilijkheid van het ontwerpvakmanschap, plus 5 dagen die tijd verschepen aan de V.A.E door aramex uitdrukkelijke verzendwijze.
Vraag 4: Maakt u voor persoonlijke koper of slechts voor groothandelaar jewellry?
Antwoord: Eigenlijk zijn veel van onze klanten persoonlijke koper. Zij kopen de fijne juwelen van het kwaliteitsmerk voor hun familie, vrienden en zelf die fabrieks van prijzen genieten. Ook heten wij juwelenverkopers welkom om met ons te werken. Wij zullen het vrije verschepen, vrije originele dozen verstrekken als u minstens tot 3 punten kunt elke keer opdracht geven.
Vraag 5: Kan ik meer beelden van uw werk zien?
Antwoord: Zeker te volgen gelieve ons op instagram jackli3298 voor meer echte die beelden van juwelen door onze fabriek worden gemaakt.

 

 

 

Bulgari (Italiaanse uitspraak: [ˈbulɡari]) is een Italiaans juwelen en luxegoederenmerk dat en markten verscheidene productregelen met inbegrip van juwelen, horloges, fragrances, toebehoren, en hotels veroorzaakt.

Etymologie
Het handelsmerk wordt gewoonlijk geschreven BVLGARI in het klassieke Latijnse alfabet, en afgeleid uit de Achternaam van de Griekse stichter van het bedrijf, Sotir Bulgari (het Grieks: Σωτήρ Βούλγαρη, Griekse uitspraak: [soˈtir ˈvulɣari], het Italiaans: Sotir Bulgari (1857-1932).

Geschiedenis

Sotirios Boulgaris, geboren in een Aromanian-dorp als Kalarites wordt bekend begon met zijn carrière als juwelier in zijn huisdorp Paramythia (Epirus, Griekenland), waar zijn eerste opslag die nog kan worden gezien. In 1877, ging hij voor Korfu en dan Napels weg. In 1881 bewoog hij zich definitief aan Rome, waar in 1884 hij zijn bedrijf oprichtte en binnen zijn tweede winkel via Sistina opende. De opslag binnen via Sistina werd toen door de huidige die vlaggeschipopslag binnen via dei Condotti vervangen in 1905 door Bulgari met behulp van zijn twee zonen, Costantino (1889-1973) wordt geopend en Giorgio (1890-1966).

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, verborgen Costantino Bulgari en zijn vrouw Laura drie Jodinnen in hun eigen Roman huis. Zij waren vreemdelingen aan hen; Bulgaris opende hun deuren uit verontwaardiging voor de inval van het Roman getto in Oktober 1943. Voor hun grootmoedige actie, op 31 December 2003, werden zij toegekend de titel van Rechtschapen onder de Naties in Yad Vashem in Jeruzalem.

Na de dood van Giorgio in 1966, leidde zijn zoon Gianni het bedrijf als mede-belangrijkste stafmedewerker met zijn neefjachthaven. Als voorzitter en CEO van Bulgari begin de jaren zeventig, stelde Gianni de internationalisering van het bedrijf door winkels in New York, Genève, Monte Carlo en Parijs in werking te openen. Eind jaren zeventig, leidde Gianni een volledige revisie die van het bedrijf, nieuwe horlogezaken vestigen en zich op productontwerp concentreren. In 1985, trad Gianni af als CEO en in 1987, verliet hij het familiebedrijf na het verkopen van zijn één derdestaak in het bedrijf aan zijn broers Nicola en Paolo.

Bulgari opende zijn eerste internationale plaatsen in de Stad, Parijs, Genève en Monte Carlo van New York in de jaren '70. vele jaren handhaafde het bedrijf een toonzaal in Hotel van Pierre van New York het.

In 1984, werden de kleinzonen Paolo en Nicola Bulgari van Sotirio genoemd Voorzitter en Ondeugd - de voorzitter van het bedrijf en de neef Francesco Trapan werd genoemd CEO. Doel van Trapan was om het bedrijf te diversifiëren begonnen begin de jaren negentig met de versie van de Bulgari-parfumlijn. Onder zijn ambtstermijn heeft het bedrijf zich als over de hele wereld erkend merk van luxegoederen gevestigd.

In 1995, werd het bedrijf vermeld op Borsa Italiana. Het bedrijf heeft 150%-de opbrengstgroei tussen 1997 en 2003 gezien.

Op 6 Franse de luxegroep LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton van Maart 2011 kondigde SA aan dat het Bulgari-Kuuroord in een alle-aandeelovereenkomst voor €4.3 miljard verwierf ($6,01 miljard), hoger dan LVMH voor een ander bedrijf had aangeboden. Onder de overeenkomst, verkocht de Bulgari-familie hun 50,4 percenten het controleren staak in ruil voor 3 percent van LVMH, daardoor wordend de tweede-grootste familieaandeelhouder achter Arnaults in LVMH. De overname verdubbelde de grootte van de horloges van LVMH en juweleneenheid, die op het tijdstip van de aanwinst timepieces van Markeringsheuer en De Beers-diamanthalsbanden omvatte. De aanwinst op 4 Oktober 2011 wordt besloten aangezien Bulgari was delisted van Borsa Italiana dat.

 

 

RFQ

Vraag 1: Hoe te om uw prijs te kennen?
Antwoord: Gelieve te verzenden ons een onderzoek voor onze juwelenprijzen. Het is belangrijk om ons uw e-mail en telefoonaantal te verlaten zodat kunnen wij professionele juwelenverkoop schikken om uw orde het inquirying te volgen.

 

Vraag 2: Hoe te voor mijn orde te betalen?
Antwoord: Gelieve te vertellen me uw orde ik u de puntprijs, de verschepende prijs en het originele doosprijs en totale bedrag zal vertellen. U kunt betaling door Western Union of MoneyGram verrichten. Wij zullen zo vlug mogelijk uit uw orde na betaling verwerken en verschepen.

 

Vraag 3: Hoe lang het zal nemen om mijn orde in Doubai de V.A.E te ontvangen?
Antwoord: Na het bevestigen van uw betaling die wij uw orde zal beginnen te verwerken. Makend tijd 2-10 werkdagen afhankelijk van de moeilijkheid van het ontwerpvakmanschap, plus 7 dagen die tijd verschepen aan de V.A.E door aramex uitdrukkelijke verzendwijze.

 

Vraag 4: Maakt u voor persoonlijke koper of slechts voor groothandelaar jewellry?
Antwoord: Eigenlijk zijn veel van onze klanten persoonlijke koper. U kunt tot de fijne juwelen van het kwaliteitsmerk voor uw familie, vrienden en zelf aan fabrieksprijzen opdracht geven. Zelfs zal het groot zijn als u juwelenre-seller bent. Wij zullen het vrije verschepen en vrije originele merkdozen verstrekken als u tot vele punten kunt elke keer opdracht geven.

 

Vraag 5: Komt het met originele merkdoos?
Antwoord: Ja zal het met originele merkdoos komen.

 

Vraag 6: Kan ik meer beelden van uw werk zien?
Antwoord: Zeker te volgen gelieve ons op instagram brand_jewelry520 voor meer echte die beelden van juwelen door onze fabriek worden gemaakt.

 

Vraag 7: Kunt u aangepaste juwelen voor me maken?

Antwoord: Zeker kunnen wij hoog aangepaste juwelen voor u maken. U kunt ons uw idee vertellen en ons de ontwerpbeelden verzenden wij het dan voor u zullen maken. En het toevoegen van brieven of namen op de juwelen is volledig geen probleem.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!